Mihaela Bilic, despre alimentele care ajută la topirea grăsimii de pe abdomen

Mihaela Bilic, despre alimentele care ajută la topirea grăsimii de pe abdomen

Nutriţionistul Mihaela Bilic

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuţi nutriţionişti de la noi din ţară, a vorbit despre alimentele care ne pot scăpa de grăsimea de pe abdomen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regula de aur a Mihaelei Bilic este cea a celor trei mese principale pe zi. „Efortul de digestie a alimentelor şi mâncatul lor la intervalul patru sau cinci ore ajută metabolismul să ardă mai multe calorii decât atunci când există o singură masă şi aceea seara”, a explicat Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic atrage atenţia că o zi în care nu s-a respectat regula celor trei mese principale este o zi pierdută pentru procesul de slăbire.

Alimente ce nu sunt indicate în cazul în care vrem să slăbim:

  • şniţele
  • chiftele
  • carne la grătar
  • smântână
  • mezeluri
  • margarină
  • fast food

Alimente recomandate:

  • laptele
  • peştele
  • iaurtul
  • carnea slabă
  • ciorbele

Mihaela Bilic recomandă excluderea zahărului şi a alcoolului, două alimente ce favorizează depunerea stratului de grăsime pe talie.

Orezul, fructele, pâinea, pastele sau cartofii nu ar trebui să fie consumate după ora 18. După această oră metabolismul încetineşte, ceea ce înseamnă că glucidele se transformă în mod automat în grăsime. Masa de seară ideală este formată din carne slabă în combinaţie cu legume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările