Dieta fitness te ajută să slăbeşti sănătos

Dieta fitness te ajută să slăbeşti sănătos

Un regim alimentar sănătos combinat cu sport te ajută să slăbeşti sănătos.

Ai mai încercat până acum să slăbeşti, dar eforturile tale au fost în zadar? Sau poate ai reuşit să dai jos kilogramele dorite, însă forma corpului tău nu arată aşa cum îţi doreşti? Dieta care nu te lasă să te înfometezi, combinată cu 20 de minute de exerciţii zilnice este ceea ce ai nevoie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenoarea de fitness al celebrităţilor de peste ocean, Jillian Michaels, a conceput un plan de dietă care te va ajuta să slăbeşti şi să îţi schimbi totodată, pe termen lung, regimul alimentar. Acesta a luat naştere din dorinţa antrenoarei de a ajuta alţi oameni, deoarece şi ea s-a confruntat cu kilogramele în plus în perioada în care era un copil obez. Iată ce îţi recomandă să consumi la fiecare masă!

Micul dejun

-poţi mânca cu încredere brioşe din cereale integrale, care au un conţinut ridicat de carbohidraţi. Cantitatea recomandată este de două brioşe, pe care le poţi servi, dacă doreşti, cu unt de migdale.
-un bol cu fructe proaspete, pline de elemente nutritive esenţiale pentru organismul tău.
-1 iaurt grecesc, deoarece acesta are probiotice şi îţi va îmbunătăţi digestia.

Prânz

-orice tip de peşte, în special somon, pentru a-ţi avea o masă musculară sănătoasă. 
-1 bol cu salată de legume, pline de antioxidanţi, vitamine şi minerale, care va prelungi senzaţia de saţietate şi îţi va ţine greutatea sub control.

Află ce-ţi recomandă această dietă să mănânci seara pe clickpentrufemei.ro. 

 

Dieta cu calorii negative

Dieta intermitentă te ajută să slăbeşti?

 

 

citeste totul despre: