Graţian Mihăilescu

Graţian Mihăilescu

Consultant şi jurnalist
 • acum 6 ani

  Kitsch românesc pe bani europeni

  Această poză a apărut pe pagina de facebook a Ministerului Fondurilor Europene, în data de 6 Mai, cu scopul de a promova concertul care a avut loc 8 Mai, în centrul vechi din Bucureşti.

 • acum 6 ani
 • acum 6 ani
 • acum 6 ani

  Bruxelles, atenţie la alegerile din Europa!

  Fleishman Hillard, o comapnie de comunicaţii la nivel global, specializată în relaţii publice, afaceri publice, marketing şi mass-media, a publicat de curând acest infografic, atrăgând atenţia asupra viitoarelor alegeri din Europa.

 • acum 6 ani

  Se transformă visul european într-un coşmar?

  Conflictul din Ucraina, criza din Grecia şi acum criza refugiaţilor arată cât de firavă e construcţia europeană şi ridică serioase semne de întrebare asupra integrării politice şi monetare  precum şi a modului de realizare a politicii externe a UE.

 • acum 6 ani

  Kitsch-ul şi cenzura, priorităţiile primarului Robu

  Proiectul primarului Robu este contestat chiar pe profilul public de Facebook al acestuia. Cine nu este de acord cu propunerea sa, este blocat sau i se şterge comentariul, pentru ca apoi primarul din Timişoara să se laude că majoritatea cetăţenilor sunt de acord cu propunerile sale.

 • acum 7 ani

  Grecia: populism sau democraţie directă?

  Decizia lui Tsipras de a organiza referendum cu privire la ieşirea Greciei din zona euro naşte dezbateri aprinse între eurofili şi eurosceptici, între dreapta şi stânga.

 • acum 7 ani

  Cronologia unei regionalizări eşuate

  Am împărţit articolul în trei componente, prin care încerc să explic trecutul, prezentul şi viitorul procesului de descentralizare şi regionalizare în România. Prin prisma acestui proces, se doreşte dezvoltarea unei mai bune relaţii la nivel local regional între politic şi cetăţeni şi dezvoltarea economică a României, la nivel regional-local, în funcţie de nevoile fiecărei zone-regiuni.

Vezi mai multe
Modifică Setările