Victor Ponta, despre alegerile de anul viitor: AUR este sperietoarea iar noi trebuie să stăm toți împreună

0
Publicat:

Victor Ponta, fost premier și consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, cataloghează partidul AUR drept sperietoarea alegerilor de anul viitor.

Victor Ponta, despre alegerile de anul viitor. Foto: Facebook
Victor Ponta, despre alegerile de anul viitor. Foto: Facebook

„PSD ia cam tot scorul ăla pe care l-a luat în 2020, PNL ia mai puţin. USR ia mai puţin şi, după ultimele scandaluri şi probleme pe care le au, probabil şi mai puţin, şi AUR este sperietoarea, domnule, trebuie să stăm toţi împreună, claie peste grămadă, să nu vină AUR peste noi. Ceea ce este perfect, cred că şi lui George Simion îi place rolul de sperietoare”, a declarat Victor Ponta la Prima News, potrivit News.ro.

Fostul premier a făcut referire și la alegerile de anul viitor, menționând că liderul PSD, Marcel Ciolacu, are șanse să câștige prezidențialele dacă ajunge în turul doi cu George Simion.

Categoric Ciolacu este cel mai puternic, dar poate fi şi altul. Dacă ajunge în turul doi cu Simion, câştigă, normal. Dacă nu ajunge cu Simion în turul doi, greu, foarte greu”, a spus Ponta.

Victor Ponta a menționat că AUR ar avea șanse să câștige la europarlamentare, iar partidul se poate baza pe două avantaje. „Au câteva avantaje pe care nu le are niciun partid, şi anume ai tot sistemul, prin sistem înţelegând partidele care au guvernat România, într-o parte: PSD, PNL şi UDMR”, a arătat Ponta, precizând că acest avantaj nu l-a avut nici măcar USR.

Al doilea avantaj al AUR este că principala temă a alegerilor europarlamentare va fi gradul de mulțumire al oamenilor privind modul în care este condusă Europa.

Fostul premier a fost întrebat dacă Mircea Geoană ar putea fi o soluție la alegerile prezidențiale, acesta menționând că are șanse de câștig dacă intră cu George Simion în turul doi și dacă îl pune candidat PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite