Surse: Roşca i-a reproşat lui Chiţoiu probleme de comunicare ca vicepremier şi a cerut înlocuirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Daniel Chiţoiu FOTO Mediafax
Vicepremierul Daniel Chiţoiu FOTO Mediafax

Liderul PNL Prahova, Mircea Roşca, i-a reproşat vicepremierului Daniel Chiţoiu, problemele de comunicare în ceea ce priveşte măsurile economice din poziţia ocupată ca vicepremier, invocând varianta înlocuirii sale, au declarat, pentru Mediafax, surse liberale.

Liderul PNL Prahova a luat vineri cuvântul în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului şi a abordat problema de comunicare în ceea ce priveşte măsurile economice.

După ce Mircea Roşca a ţinut să-şi exprime aprecierea pentru activitatea ca ministru de Finanţe a lui Daniel Chiţoiu, acesta a susţinut că acesta ar putea să renunţe la poziţia de vicepremier, deoarece în perioada în care a deţin această funcţie nu s-a remarcat la nivelul comunicării publice pe teme economice, au declarat surse participante.

Roşca a ţinut să precizeze că nu doreşte înlocuirea lui Chiţoiu de la Finanţe, ci folosirea funcţiei de vicepremier într-un mod mai vizibil, în special în ceea ce priveşte promovarea măsurilor economice şi fiscale.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, după şedinţa BPN, de la Mamaia, răspunzând unei întrebări, că oricând pot surveni remanieri pe parcursul guvernării, el subliniind că o astfel de situaţie nu există în acest moment.

El a admis că cea mai mare parte a discuţiilor de joi din BPN al PNL a avut în vedere acţiunile ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, pentru că acesta se ocupă de un domeniu cardinal şi este vicepremierul liberalilor, dar nu au existat nemulţumiri exprimate.

 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite