Secretarul de stat de la Educație, Florin Lixandru, va primi alte atribuții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a afirmat, miercuri, în şedinţa coaliţiei de guvernare, că îi va schimba atribuţiile secretarului de stat Florin Lixandru, potrivit unor surse liberale.

Florin Lixandru. Foto: PSD via Facebook
Florin Lixandru. Foto: PSD via Facebook

"Ministrul Ligia Deca a spus despre Florin Lixandru că îi schimbă atribuţiile şi va avea o discuţie ca, de acum înainte, echipa ministerială să aibă acelaşi mesaj, cel agreat în coaliţie", au precizat sursele citate.

Miercuri, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Florin Lixandru a confirmat, pentru AGERPRES, că i-au fost retrase atribuţiile printr-un ordin de ministru.

"Momentan sunt pe funcţie, dar nu am nicio atribuţie. Eu aveam atribuţii pe învăţământ preuniversitar şi pe relaţia cu Parlamentul şi s-a abrogat ordinul prin care mi s-au atribuit acele atribuţii, momentan, până la o discuţie care ar avea loc în coaliţie în această seară", spunea secretarul de stat. El a susţinut că atribuţiile i-au fost retrase pentru un "delict de opinie", precizând că legile educaţiei sunt proiecte mult prea importante care trebuie dezbătute "temeinic, pe îndelete".  

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri