PSD: Cu noi la guvernare, România a intrat în NATO, UE, a scăpat de MCV și aderă la Schengen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social democrații susțin într-o postare pe Facebook, că în timpul guvernării lor, România a reușit să intre în NATO, în Uniunea Europeană, să scape de MCV și „este gata să adere la Schengen”, în timp ce în timpul guvernării USR, s-a mers „din criză în criză”.

PSD, critici la adresa guvernării USR FOTO: Inquam Photos
PSD, critici la adresa guvernării USR FOTO: Inquam Photos

„Cu PSD la guvernare, Romania a intrat în NATO și Uniunea Europeană, a scăpat de MCV și este gata să adere la Schengen! Cu USR la guvernare, Romania a fost într-un permanent blocaj și a mers din criză in criză. Faptele sunt clare! Cu PSD la guvernare, România a îndeplinit toate standardele europene în privința justiției! Iar această evoluție este confirmată prin adoptarea noilor legi ale justiției și de faptul că, recent, Comisia Europeană a eliminat țara noastră din monitorizarea prin vechiul Mecanism de Cooperare și Verificare”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD.

PSD îi critică pe „marii anticorupți de la USR” și adaugă că „nu au reușit nimic” în timpul guvernării. 

„Marii anticorupți de la USR, care combat corupția doar pe Facebook și doar când e la alții, nu au reușit nimic. Nici nu e de mirare: ce performanțe pe zona justiției pot avea politicienii care fac acum scut în cazul colegilor lor penali, precum primarii Coliban de la Brașov și Clotilde Armand de la Sectorul 1 din București”, susține PSD.

Potrivit PSD, membrilor USR li s-au diminuat șansele la „manevre politice interne”, după ce România a scăpat de MCV și are o șansă uriașă la aderarea la spațiul Schengen.

„Adevărul este simplu și dur: USR este disperat că România a scăpat de MCV și are o șansă uriașă de aderare la spațiul Schengen. Calculul lor cinic este că asemenea realizări le diminuează lor șansele unor disperate manevre politice interne! Iar pentru această meschinărie politică sunt capabili de orice. Inclusiv să folosească ranga împotriva intereselor naționale ale țării!”, se arată în sursa citată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite