Prima reacţie USR PLUS, după revocarea lui Stelian Ion. Barna: „Florin Cîţu trebuie să plece, este mai rău ca Dragnea”. Ce spune Cioloş

0
0
Declaraţii FOTO Inquam Photos / George Călin
Declaraţii FOTO Inquam Photos / George Călin

Copreşedintele USRPLUS Dan Barna a transmis că premierul „trebuie să plece”. El a argumentat că premierul a arătat că este „mai rău decât Dragnea”. Dacian Cioloş a transmis că Guvernul nu mai este unul de Coaliţie.

„Florin Ciţu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puţin un Guvern”, a transmis el pe Facebook. 

Vicepremierul a completat că „abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoţii nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Ciţu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Şi asta pentru că înşală cu cinism şi rea voinţă aşteptările unui electorat care a cerut altceva”. 

„Florin Cîţu trebuie să plece”, a conchis liderul. 

Premierul a declarat la finalul şedinţei de Guvern fără miniştrii USRPLUS că îl revocă pe ministrul Justiţiei Stelian Ion. „Am trimis documentul cu revocarea”, a mai informat premierul.

Cioloş: „Acesta nu mai e un Guvern de Coaliţie”

Copreşedintele USRPLUS spune că „promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetăţenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea şi continuitatea Coaliţiei”, a transmis Dacian Cioloş pe Facebook. 

El a adăugat că „Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL”. „Acesta nu mai e un guvern de coaliţie”, a conchis Dacian Cioloş. 

O reacţie dură a venit şi din partea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „Prim-ministrul României a dat foc coaliţiei de guvernare pentru lupta internă din PNL. Şi a ales prost. A doua oară. Iar greşelile se plătesc. Scump. Mizerabil şi mişelesc gest”, a scris, miercuri seară, Clotilde Armand pe Facebook.

USRPLUS a convocat şedinţă de Coaliţie joi dimineaţă, iar premierul şi-a anulat planurile pe care le avea. El urma să plece la Iaşi pentru a-şi susţine moţiunea privind cursa internă a PNL pentru şefia partidului, prin urmare premierul ar uma să fie prezent la această şedinţă deşi iniţial nu putea să participe. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri