Ponta, despre atacul lui Băsescu la Năstase: Când vrei să fii numărul unu al ţării nu poţi să te exprimi ca la cârciumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta îşi continuă dispută cu Traian Băsescu
Victor Ponta îşi continuă dispută cu Traian Băsescu

Premierul Victor Ponta a susţinut vineri că el nu coabitează "cu niciun preşedinte" şi a calificat apelativul "înaltpresinucisul Năstase" folosit de Traian Băsescu drept unul nedemn pentru un şef de stat.

"Este nedemn pentru un preşedinte. Îmi doresc foarte mult ca viitorul preşedinte al României, în sfârşit, să fie demn de această funcţie importantă. Când vrei să fii numărul unu al ţării nu poţi să te exprimi ca la cârciumă. Şi, ca şi probabil foarte multe milioane de români, îmi doresc un preşedinte cu care să mă mândresc, nu unul cu care să îmi fie ruşine", a spus Ponta.

Întrebat cum coabitează cu un preşedinte de care îi e ruşine, premierul a răspuns: "Nu coabitez cu niciun preşedinte, asigur activitatea ţării şi asigur comunicarea instituţională".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost", el afirmând că parlamentarul a lansat un document fals şi că liberalul ar trebui să meargă, dacă se dovedeşte că nu are dreptate, unde a mers "înaltpreasinucisul Adrian Năstase".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite