Liderul PSD Iaşi: Chirica este cu un pas în PNL. El niciodată n-a făcut politica PSD, nici măcar când a candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, afirmă că primarul Mihai Chirica este cu un pas în PNL, după anunţul edilului că îl sprijină pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale.

Maricel Popa a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că anunţul lui Mihai Chirica de a-i oferi sprijin lui Klaus Iohannis în campania de la prezidenţiale arată că intenţa edilului este de a se înscrie în PNL.

„Chirica este cu un pas în PNL. El niciodată n-a făcut politica PSD, nici măcar când a candidat. Probabil aşa a primit ordin de undeva, a devenit anti-PSD. El nu este membru PSD şi nu a fost niciodată cu sufletul, doar a profitat de o anume poziţie să devină primar. PSD l-a ajutat să devină primar. El colaborează bine cu echipa PNL, cu echipa PMP, cu unii investitori imobiliari", a afirmat şeful PSD Iaşi, Maricel Popa.

Edilul Iaşiului Mihai Chirica a anunţat, la sfârşitul lunii septembrie, că îl susţine pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale, precizând că dacă i se va cere sprijinul, va participa în campania electorală a candidatului PNL la preşedinţie.

Mihai Chirica a explicat că actualul şef al statului n-a evitat Iaşiul şi că de fiecare dată când a venit în oraş nu a făcut-o doar pentru voturi.

Întrebat de News.ro dacă se va implica activ în campania lui Klaus Iohannis, Chirica a spus că, dacă i se va cere, o va face.

El a adăugat că, fiind independent, are dreptul să aibă o opţiune, adăugând că atât timp cât a fost dat afară de PSD, înseamnă că social-democraţii nu au nevoie de sprijinul său.

Mihai Chirica a câştigat Primăria în anul 2016, după ce a candidat pe listele PSD. El a fost exclus din acest partid în anul 2018, în urma criticilor formulate la adresa conducerii de atunci a PSD.

Mihai Chirica s-a lepădat de PSD şi îl susţine pe Iohannis la prezidenţiale: „E cea mai bună opţiune“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite