Iohannis, despre cooptarea de către PNL a lui Viorel Ilie: V-am promis că s-a cam terminat cu racolarea şi s-a terminat. Listele s-au făcut cu oameni din PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/George Călin
FOTO Inquam Photos/George Călin

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre includerea lui Viorel Ilie, fost ministru în guvernele PSD, girate de Liviu Dragnea, pe un loc eligibil pe listele PNL pentru parlamentare. Şeful Statului a amintit că este împotriva traseismului şi a precizat că „listele PNL s-au făcut cu oameni din PNL”.

Adevărul: PNL i-a oferit un loc eligibil lui Viorel Ilie, fost ministru în guvernele PSD girate de Liviu Dragnea. Viorel Ilie a fost vizat şi de o anchetă penală, dar protejat de Parlament. Mai e credibil mesajul dvs. anti-PSD şi pro-justiţie, când PNL promovează traseişti cu suspiciuni penale?

Klaus Iohannis: „Mesajul meu a fost al politicianului şi preşedintelui Klaus Iohannis. Nu mi-am schimbat părerea. V-am promis că s-a cam terminat cu racolarea şi s-a terminat, după cum am văzut cu toţii. Nu au mai existat racolări, cooperări. Ăsta este un fapt. Am spus, am avertizat, lucrurile s-au oprit atunci când a fost nevoie. Mai departe, cu siguranţă, veţi putea afla de la PNL cum s-au făcut listele. Listele s-au făcut cu oameni din PNL. Candidaţii sunt membri PNL”.

Doar că unii provin din alte partide.

Vă rog să luaţi date de la sursa principală, de la PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite