Firea, realeasă în fruntea PSD București: Sunt recunoscătoare pentru votul unanim pe care mi l-au acordat colegii

0
Publicat:

Gabriela Firea a fost realeasă cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, de cei 591 de delegaţi prezenţi la reuniunea de partid.

Fostul primar a fost reales în fruntea organizației PSD FOTO Inquam
Fostul primar a fost reales în fruntea organizației PSD FOTO Inquam

„Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradiţională pe care o iubesc foarte mult. M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine ca persoană să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine ca om politic şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor”, a declarat Gabriela Firea. 

Potrivit Agerpres, fostul primar general a promis că alături de colegii de organizaţie va munci mai mult. „Dacă voi greşi vreodată în faţa dumneavoastră îmi voi cere repede iertare, ca să nu ţinem supărare. A greşi este omeneşte, este firesc. M-aş bucura foarte mult, la anul, dacă ne întâlnim, (...) Bucureştiul să arate altfel, să ne putem mândri cu capitala noastră, să putem să găsim similitudini în evoluţia şi dezvoltarea Bucureştiului cu ceea ce se întâmplă la nivel european şi mondial din punct de vedere al urbanismului, al creşterii calităţii vieţii. Şi cu adevărat să simţim că ne-am făcut datoria", a afirmat Firea.

Totodată, în cadrul conferinţei de alegeri a social-democraţilor bucureşteni, Alexandru Hazem Kansou a fost reconfirmat în funcţia de secretar executiv al PSD Bucureşti.

Șeful PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat că și-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti. „Sunt ferm convinşi că sunteţi supăraţi că nu Gabriela Firea e candidatul partidului. E corect să fiţi supăraţi. E corect ca colega şi prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine. Câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite