Firea: Îmi doresc ca bucureștenii să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale

0
Publicat:

Gabriela Firea, președintă a PNL București, a precizat că în campania pentru locale va munci „și mai mult”, cu toate că nu e ea candidatul Coaliției, subliniind că partidele au reușit să treacă peste „pasiuni personale” și „orgolii”.

Gabriela Firea, șefa PNL București FOTO Inquam Photos
Gabriela Firea, șefa PNL București FOTO Inquam Photos

„Ideile noastre vor fi preluate de către noua echipă, de către noul candidat la Primăria Capitalei pentru că avem un singur scop: interesul nostru comun, cred, sper, nu a fost să ocupăm un scaun. Interesul nostru a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine că este mizerie, frig, să nu poți merge într-un parc administrat de Primăria Capitalei. În acești 3 ani și jumătate totul a fost blocat”, a afirmat Gabriela Firea.

Prim-vicepreședinta PSD a precizat faptul că „politic, aşa cum spuneam ieri şi nu în glumă, voi munci mai mjult în această campanie pentru că îmi doresc ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”, a punctat Firea.

Mult succes domnului doctor, candidatul nostru, mult succes colegilor noştri de la sectoare şi colegilor consilieri generali. Dragi bucureşteni, dragi români, noi suntem în sluja dumneavoastră. Doamne ajută!”, a concluzionat Firea.

La rândul său, Sebastian Burduja a punctat că propunerea Coaliției ar fi cea mai bună variantă pentru București: „Bucureştiul are o şansă istorică să fructifice această candidatură comună în persoana unui om profesionist, a unui om competent, a unui om căruia îi pasă de bucureşteni, care i-a vindecat atâţia ani de zile, domnul profesor Cîrstoiu. Sunteţi cel mai bun, aveţi cea mai bună şansă să puneţi acest oraş în ordine”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite