Ciucă, despre Cîrstoiu: Bucureștiul e într-o situație de criză și avem nevoie de un om în măsură să gestioneze situații de criză

0
Publicat:

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a explicat de ce liberalii și social-democrații au ales varianta Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei, fiind subliniat faptul că mizează pe un om care poate să se ocupe de problemele bucureștenilor, neinteresat de „afaceri” și de apariția la TV.

Nicolae Ciucă FOTO Mediafax
Nicolae Ciucă FOTO Mediafax

Chiar dacă azi de Ziua Fericirii nu am adus fericire, am adus normalitate. O normalitate așteptată de toți românii (...) Decizia noastră a fost la ca europarlamentare să dăm dovadă de unitate, nu de dezbinare, să creăm o listă comună, o echipă puternică, pentru a apăra interesele României”, a afirmat Nicolae Ciucă.

„Am considerat că e oportun și necesar să venim cu un proiect comun, cu un candidat comun. Iar acel candidat e domnul doctor Cătălin Cîrstoiu (...)  Nu am venit cu un om politic pentru că am venit cu un om care nu a făcut nimic în viatț dumnealui decât să slujească oamenii, de dimineața până seara”, a completat președintele PNL. 

Am venit cu un om care nu e interesat de afaceri, de scena și show-ul și dezbaterile la TV este interesat să facă lucruri, este interesat ca împreună cu echipa dumnealui. Nu vorbim de un om, un candidat, discutăm de un proiect, de o echipa care vine cu adevărat sa se ocupe de problemele Bucureștiului si cetățenilor”, a completat Ciucă

Domnul doctor Cîrstoiu este un medic recunoscut, decan la facultatea de medicină, este managerul spitalaului universitar, are în subordine 3500 de oameni, tratează anual aproximativ o jumatate de milion de pacienți”, a mai afirmat liderul PNL.

Nu în ultimul rând, Nicolae Ciucă a subliniat: „În fiecare zi gestionează situații de criză. București e într-o situație de criză și avem nevoie de un om în măsură să gestioneze situații de criză”, a punctat șeful PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite