Deputat PSD, în contextul șpăgii primite de Buzatu: Nu am vrut să fiu implicat în această nenorocire. Pentru mine e ca al doilea tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eduard Popica, deputat PSD și ginere al denunțătorului fostului șef al CJ Vaslui, susține că pentru el Dumitru Buzatu e ca al doilea tată și că i-ar fi atras atenția fostului lider PSD dacă știa de „nenorocirea” pe cale să o facă.

Dumitru Buzatul e în arest preventiv FOTO Mediafax
Dumitru Buzatul e în arest preventiv FOTO Mediafax

Nu am vrut să comentez şi nu am vrut să fiu implicat în această nenorocire care s-a abătut asupra noastră, asupra mea personal, asupra familiei mele, şi aici mă refer la soţie, la copilul meu, dar şi asupra organizaţiei judeţene a PSD Vaslui. Aş vrea să vă relatez de la bun început că Dumitru Buzatu pentru mine este ca un al doilea tată. Sub ochii lui, de 20 de ani, am crescut, m-am dezvoltat şi aş putea spune că am ajuns cine sunt. Este un moment, nu regretabil, sfâşietor pentru mine ca persoană şi de aceea am ajuns şi am acceptat să dau astfel de declaraţii, pentru că ultimele ştiri care au apărut cu privire la persoana mea efectiv m-au distrus", a declarat deputatul Eduard Popica, potrivit Agerpres.

Parlamentarul a precizat că nu a ştiut de flagrantul care urma să i se facă lui Dumitru Buzatu şi că socrul său, deja celebrul „Farmazon” i-a spus că îi pare rău pentru ceea ce i-a făcut.

Nu am ştiut nicio secundă despre absolut nimic şi, în primul rând din punct de vedere moral, consider că oricine ar fi avut habar despre o astfel de nenorocire, poate că nu i-ar fi spus domnului preşedinte, dar poate că i-ar fi dat de înţeles să se ferească. Mai mult decât atât, din punct de vedere juridic, ştiţi prea bine că astfel de acte se fac între denunţător şi organul de anchetă penală, fără a avea şi alte persoane implicate sau care să ştie despre aceste aspecte. Nu mi-a spus nimic, nu vorbesc cu el. Mi-a spus doar că îi pare rău pentru ceea ce i-a făcut", a precizat deputatul Popica.

Buzatu rămâne în arest preventiv

Tribunalul Vaslui a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie că a primit drept mită suma de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri a cărui societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti.

Dragoș Benea, unul dintre vicepreședinții partidului, a fost pus șef interimar a organizației PSD Vaslui. Europarlamentarul a mai declarat că organizaţia PSD Vaslui a primit un pumn în plex după ce fostul lider Dumitru Buzatu este cercetat pentru luare de mită şi că este nevoie de o ”analiză chirurgicală” care să poată ajuta organizaţia să traverseze acest moment delicat.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite