Cîţu, replică pentru Ciolacu, pe tema crizei energetice: Pe hârtie poţi scrie orice. Înţeleg că e o competiţie de scăzut TVA-ul. Alegerile sunt în 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu  FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu  FOTO Inquam Photos / George Călin

Florin Cîţu, preşedinte al PNL şi al Senatului, i-a transmis lui Marcel Ciolacu faptul că alegerile sunt în 2024 şi nu este cazul să vină cu postări electorale pe tema crizei energetice. De altfel, Cîţu a ironizat discuţiile despre reducerea TVA pentru energie şi gaze, fiind de părere că are loc o competiţie pentru cine scade mai mult.

„Toate variantele trebuie discutate în Coaliţie. Toate trebuie să intre în bugetul României, care are un deficit bugetar 5,84%. Pe hârtie poţi scrie orice. Înţeleg că e o competiţie de scăzut TVA-ul”, a declarat Florin Cîţu, fiind întrebat de soluţiile despre care au vorbit în spaţiul public Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, pentru diminuare efectelor crizei energetice.  

Referitor la discuţiile sale cu premierul Nicolae Ciucă, Florin Cîţu a punctat: „Au fost discuţii şi înainte de comunicat, şi în ultimele zile. Eu am cerut şi să ne uităm unde ne ducem cu economia. Am găsit măsuri care să meargă în acea direcţie. Unde vrem să ajungem cu economia după acest şoc? Dacă noi credem că situaţia e temporară sau se prelungeşte. Nu trebuie să aruncăm toate armele de la început”, a completat preşedintele Senatului.

Florin Cîţu l-a ironizat şi pe Marcel Ciolacu, pentru reacţia acestuia după anunţarea măsurilor de Nicplae Ciucă. „Poate era mai serios dacă era o declaraţie”, a precizat Florin Cîţu. „Este o postare electorală. Să le aducem aminte colegilor de coaliţie că alegerile sunt în 2024”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite