Cîţu, despre implicarea miniştrilor în campania de vaccinare: Până la finalul zilei sunt sigur că vor ieşi toţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Florin Cîţu / Facebook
Florin Cîţu FOTO Florin Cîţu / Facebook

Premierul Florin Cîţu a vizitat centrul de vaccinare de la centrul metropolitan Bucureşti, unde a declarat că toţi membrii Guvernului vor ieşi până la finalul zilei pentru a susţine campania de vaccinare.

„Asa cum am promis, membrii Guvernului au ieşit în stradă, au venit alături de oameni pentru a promova campania de vaccinare. Până acum arată foarte bine, am văzut câteva interacţiuni ale colegilor mei şi arată foarte bine”, a declarat Florin Cîţu.

 Premierul a explicat că relaxarea măsurilor şi ieşirea din pandemie depind de campania de vaccinare. 

„Toate depind de campania de vaccinare, cu cât accelerăm mai mult campania de vaccinare, e singura soluţie de a scăpa de pandemie, cu atât putem să luăm aceste măsuri mai repede. Îi felicit pe colegii mei pentru ceea ce au făcut astăzi. Îmi pare bine că au ieşit şi eu sper că este prima acţiune dintr-un lung şir de acţiuni pe care le vor face în perioada următoare de promovare a campaniei vaccinare”, a explicat premierul.

Până la finalul zilei eu sunt sigur că vor ieşi toţi”, a mai spus premierul. De asemenea, Florin Cîţu a precizat că vor exista şi s săptămâna următoare măsuri pentru impulsionarea campaniei de vaccinare.

VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite