Ciolacu: PSD a avut probleme atunci când a cedat atacurilor din interior. Se va încerca această dezbinare

0
Publicat:

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat, în fața colegilor social-democrați din județul Vâlcea, faptul că partidul lor mereu a avut probleme când au început luptele interne, avertizând că e posibil să apară noi încercări de dezbinare.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO Inquam Photos
Marcel Ciolacu, premierul României FOTO Inquam Photos

PSD a avut probleme atunci când a cedat atacurilor din interior. Toate problemele noastre au venit de aici. Se va încerca și s-a încercat. Se va încerca această dezbinare din interior Sunt convins că vom aborda anul 2024 la fel cum le-am abordat întotdeauna, mai ales că venim după alegeri pe care le-am câștigat”, a afirmat Marcel Ciolacu, amintind că 50% plus unu la parlamentare a luat doar județul Olt.

Premierul României a subliniat că România trece printr-un moment complicat, la fel ca întreaga Europă, dată fiind criză de securitate, după una pandemică și încă nu s-a terminat cu criză energetică.

Vom avea cel mai complicat an electoral. Când ajungem în aceste funcții nu trebuie să uităm ce ne-a oferit PSD. Niciodată să nu uităm că suntem în primul rând români. Am reușit împreună cu dumneavoastră să răspundem provocărilor. E normal să existe opoziție. E normal ca în momentul în care vine un premier social-democrat să vină apocalipsa?”, a mai punctat liderul de la Palatul Victoria. 

Reforma administrativă, după discuții ample

Marcel Ciolacu a precizat că intrarea la guvernare a fost decizia corectă pentru PSD: „Nu suntem ciuma roșie, așa cum am fost denumiți. Suntem cel mai serios partid și avem cei mai buni specialiști. Ne-am implicat la guvernare când era în pragul unei crize sociale. Nu-mi pare rău că ne-am implicat la guvernare. A fost decizia corectă”.

Liderul de la Palatul Victoria a reiterat că e nevoie de o reformă administrativ-teritorială, dar aceasta trebuie să aibă loc în urma unor discuții așezate, care să implice toți actorii din societate, nu în sedii de partide. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite