Ciolacu: PSD a avut probleme atunci când a cedat atacurilor din interior. Se va încerca această dezbinare

0
Publicat:

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat, în fața colegilor social-democrați din județul Vâlcea, faptul că partidul lor mereu a avut probleme când au început luptele interne, avertizând că e posibil să apară noi încercări de dezbinare.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO Inquam Photos
Marcel Ciolacu, premierul României FOTO Inquam Photos

PSD a avut probleme atunci când a cedat atacurilor din interior. Toate problemele noastre au venit de aici. Se va încerca și s-a încercat. Se va încerca această dezbinare din interior Sunt convins că vom aborda anul 2024 la fel cum le-am abordat întotdeauna, mai ales că venim după alegeri pe care le-am câștigat”, a afirmat Marcel Ciolacu, amintind că 50% plus unu la parlamentare a luat doar județul Olt.

Premierul României a subliniat că România trece printr-un moment complicat, la fel ca întreaga Europă, dată fiind criză de securitate, după una pandemică și încă nu s-a terminat cu criză energetică.

Vom avea cel mai complicat an electoral. Când ajungem în aceste funcții nu trebuie să uităm ce ne-a oferit PSD. Niciodată să nu uităm că suntem în primul rând români. Am reușit împreună cu dumneavoastră să răspundem provocărilor. E normal să existe opoziție. E normal ca în momentul în care vine un premier social-democrat să vină apocalipsa?”, a mai punctat liderul de la Palatul Victoria. 

Reforma administrativă, după discuții ample

Marcel Ciolacu a precizat că intrarea la guvernare a fost decizia corectă pentru PSD: „Nu suntem ciuma roșie, așa cum am fost denumiți. Suntem cel mai serios partid și avem cei mai buni specialiști. Ne-am implicat la guvernare când era în pragul unei crize sociale. Nu-mi pare rău că ne-am implicat la guvernare. A fost decizia corectă”.

Liderul de la Palatul Victoria a reiterat că e nevoie de o reformă administrativ-teritorială, dar aceasta trebuie să aibă loc în urma unor discuții așezate, care să implice toți actorii din societate, nu în sedii de partide. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite