Ceartă în interiorul Puterii. Ciolacu îl face mitocan pe Rareș Bogdan: „Nu se rupe nicio coaliție” / Replica liberalului

0
Publicat:

Premierul Marcel Ciolacu l-a acuzat, miercuri seară, pe prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, de mitocănie, pentru că „dinamitează” o coaliție „numai cu știri false” și subliniază că nu se rupe Coaliţia, iar Guvernul nu cade decât în condițiile în care liberalii ies de la guvernare.

Ciolacu și Rareș Bogdan FOTO Mediafax
Ciolacu și Rareș Bogdan FOTO Mediafax

„Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern”, a afirmat, miercuri seară, la Antena3, premierul Marcel Ciolacu. „Dacă se rupe această Coaliție eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni”, a completat liderul PSD.

Referitor la acuzațiile lansate de Rareș Bogdan, Ciolacu a punctat: „Atâta timp cât cinci ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă (...) şi după câteva ore ieşi în spaţiul public încercând să acoperi un gest nefericit - că mergi cu ceas de 30.000 de euro la piaţă să cumperi pătrunjel (...) să dinamitezi o coaliţie, numai cu ştiri false, încât să acoperi ştirea despre tine, înseamnă că eşti...iresponsabil. Înseamnă că eşti mitocan”.

Cu o zi înainte, Rareș Bogdan a discutat despre posibilitatea ruperii Coaliției. „Devine din ce în ce mai insuportabil să stăm cu ei. O singură propunere de mărire de impozit sau de taxă va duce la ruperea Coaliţiei”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL. De altfel, liberalii vor ca în noua lege a bugetului să existe prevederea că nu va crește nicio taxă în 2024.

Replica a venit rapid

Liderul liberal a venit imediat cu un mesaj și l-a comparat pe Ciolacu cu Ion Iliescu. „PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu față umană și capitalismul de cumetrie. În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu și Marțian ne făceau golani și tratau presa liberă cu „Măi, animalule”, iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose și Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la mitocanule. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate”, a scris liberalul pe Facebook.

A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională și a Uniunii Europene, asta o știu toți, chiar și cei care pretind că sunt șocați, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarășii aveau agenda lor, nu a României”, a completat Rareș Bogdan. La final, liberalul a pus hashtagul „dreapta unită” pentru România.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite