Alegeri prezidenţiale 2014. Ludovic Orban: Klaus Iohannis va participa miercuri seară la dezbaterea cu Ponta organizată la B1 TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis, candidat ACL la turul doi al alegerilor prezidenţiale, va particopa miercuri seară la o nouă dezbatere cu Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, organizată de postul B1TV, potrivit declaraţiilor făcute de vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

„Klaus Iohannis va participa în această seară (miercuri, n.r.) la dezbaterea organizată la postul B1 TV", a anunţat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban a mai spus că echipa candidatului ACL intenţionează să negocieze, alături de reprezentanţii PSD, condiţiile desfăşurării dezbaterii televizate.

„Vom încerca să negociem cu organizatorii dezbaterii, negocieri la care în mod evident va participa şi echipa PSD", a menţionat el.

Klaus Iohannis şi Victor Ponta au participat, marţi seară, la Realitatea TV, la o primă confruntare înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Dezbatere prezidenţială Ponta-Iohannis. Iohannis: Domnule Ponta, trebuia să demisionaţi! Ponta: Am zâmbit, parcă îl văd pe Băsescu!

Premierul Victor Ponta şi contracandidatul său, Klaus Iohannis, au participat în această seară, la Realitatea TV, la prima dezbatere electorală pe teme precum: lupta anticorupţie, independenţa justiţiei, dar au atins şi subiecte economice.

Alegeri prezidenţiale 2014. Ce spun analiştii politici despre prima dezbatere prezidenţială: „Un fel de Brazilia-Germania, dar pe invers“

În timpul dezbaterii dintre cei doi contracandidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, analiştii politici comentau evoluţia confruntării pe paginile lor de Facebook. Cine a câştigat din dezbaterea de la Realitatea TV în opinia specialiştilor?

Lupta dintre Klaus şi Victor a fost câştigată de mândria lucrului prost făcut

Dezbaterea a venit şi s-a dus la fel cum a venit. Nu am aflat nimic nou, nu s-a schimbat nimic fundamental. Glonţul de argint a rătăcit stingher prin studio şi a dispărut fără să îşi dea nimeni seama. Ai noştri, ca brazii, trag după cum ştiam deja. Klaus Iohannis şi-a mai tras un glonte în picior iar Victor Ponta se joacă cu mitraliera de nu ştii dacă e nuntă, înmormântare sau dacă deja a început războiul.

Părerea unui telespectator: de ce Iohannis nu i-a dat lui Ponta cu găina în cap

Prima confruntare televizată dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis a venit pe nepregătite nu numai pentru candidaţi ci, mai ales, pentru telespectatori. După dezbatere, unora dintre fanii lui Iohannis li s-a făcut dor de Crin Antonescu, în timp ce alegătorii lui Ponta jubilau. L-a spart!

Cine a câştigat dezbaterea de la Realitatea TV

Specialiştii în comunicare politică spun că dezbaterile prezidenţiale schimbă mai degrabă percepţii decât intenţii de vot. Este o întreagă literatură de specialitate care vorbeşte despre efectele minimale ale dezbaterilor prezidenţiale asupra intenţiei de vot. De exemplu, în SUA, începând cu 1960, în doar patru alegeri se consideră că dezbaterile au avut un rol decisiv.

Iohannis, spectator în propria dezbatere prezidenţială. Prestaţia lui Klaus Iohannis – o colecţie de gafe

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite