VIDEO Dublu accident straniu: un bărbat s-a înecat într-un râu în care a căzut şi soţia sa cu câteva minute mai târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile celor doi soţi s-au răsturnat în acelaşi loc după ce au derapat
Maşinile celor doi soţi s-au răsturnat în acelaşi loc după ce au derapat

Un britanic a murit după ce maşina în care se afla a derapat şi a căzut în apa îngheţată a unui râu, în acelaşi loc în care s-a răsturnat şi autovehiculul soţiei sale, la câteva minute mai târziu. Cei doi îşi duceau copiii la şcoli separate când a avut loc dublul accident.

Soţia şi cei doi copii, de 9, respectiv 11 ani, au scăpat teferi, însă David Cox şi-a pierdut cunoştinţa în urma impactului şi nu a mai putut fi salvat. Martorii spun că fiul cel mic a alertat vecinii că au avut un accident şi că tatăl lui a rămas blocat în maşină, scrie publicaţia „The Daily Mail“.

Lipsa semnalului de la telefonul mobil şi condiţiile meteo au îngreunat accesul serviciilor de urgenţă în zonă, astfel că bărbatul în vârstă de 42 de ani a stat timp de 40 de minute în apa îngheţată, în ciuda eforturilor de salvare ale vecinilor.

„Când am ajuns la faţa locului, am văzut maşina argintie răsturnată în apă, iar Ruth, soţia lui, încerca cu disperare să-l găsească pe David. Am sărit în apă. Era rece şi-mi trecea de mijloc. M-am scufundat de mai multe ori, dar nu am putut să văd nimic. Maşina a aterizat pe partea cu uşa şoferului, blocând accesul.

Fereastra din spate a maşinii era spartă şi probabil pe acolo a reuşit să scape Tess, fiica lui. Am încercat să intrăm pe cealaltă uşă din faţă, dar era blocată. Abia după ce am  spart geamul cu o piatră sistemul de siguranţă a cedat şi am putut să deschidem uşa“, a povestit Victoria Bamber, o vecină alertată de Ioan, fiul bărbatului decedat.
 
David a fost scos din maşină înainte ca medicii să ajungă la faţa locului şi să înceapă manevrele de resuscitare, fără succes, însă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite