Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

Eminem, un artist care foloseşte în piesele sale o paletă mai largă de cuvinte (vocabular mai bogat)  în comparaţie cu Bob Dylan. FOTO BBC

Informaţiile despre cele mai recente cercetări şi rezultatele lor, precum şi despre ştirile bizare, nu au lipsit nici săptămâna trecută, BBC News realizând o scurtă listă a acestora.

„BBC News” a reunit şi în aceasta săptămână noutăţi din mediul academic sau ştiri considerate bizare prin informaţiile pe care acestea le prezintă de pe toate meridianele globului.
 
1.Elevii de la Hogwarts nu plătesc taxă de şcolarizare.

2.Bărbaţii pasionaţi de jocuri pe internet şi care de obicei agresează verbal femeile pe internet sunt tipul pierzătorilor.
 
3.Eminem, Jay-Z şi Kanye West dispun de un vocabular mult mai bogat faţă de cel al lui Bob Dylan. 

4.Când vizitează Londra, Jake Glylenhall ia masa la Greggs. 

5.Fotbalistul Kolo Toure, jucător al Coastei de Fildeş şi al lui Liverpool, nu şi-a mângâiat câinele de şapte ani. 

6.Nu trebuie să vorbeşti franceza pentru deveni campion mondial la Scrabble în limba franceză. 

7.Oamenii tind să cheltuie mai mult pe hârtie igienică, becuri şi periuţe de dinţi în momentul în care ascultă multă muzică country. 

8.Primăria din Belfast a fost închisă în weekenduri timp de aproape un deceniu deoarece echipa de consilieri a oraşului se temeau că insttuţia va fi „invadată de barbari”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: