FOTO VIDEO O creatură păroasă şi urât mirositoare a apărut pe o plajă din Filipine. Localnicii cred că prevesteşte un cataclism

FOTO VIDEO O creatură păroasă şi urât mirositoare a apărut pe o plajă din Filipine. Localnicii cred că prevesteşte un cataclism

FOTO Facebook

O creatură uriaşă acoperită cu păr a fost găsită fără viaţă pe o plajă din Filipine. Speriaţi, unii localnici au început să se roage, de teama că se apropie sfârşitul lumii.

Cu o lungime de şase metri, creatura numită „Globster“ (nume dat maselor organice neidentificate care eşuează pe malul oceanelor) a fost adusă de ape pe o plajă din oraşul San Antonio, vineri seară. 
 
 
Localnicii spun despre stârv că este un mister urât mirositor. Cea mai probabilă explicaţie este că masa organică neidentificată este, de fapt, o balenă aflată într-un stadiu avansat de descompunere. De altfel, o apariţie asemănătoare a fost înregistrată pe o altă plajă din Filipine în februarie anul trecut şi în octombrie 2016.
 

O mulţime de curioşi s-au strâns să fotografieze rămăşiţele creaturii, dar mulţi se tem că este un semn care prevesteşte un dezastru natural iminent. 

„Se apropie un cutremur. Uriaşul globster e semn că vine ceva rău. Rugaţi-vă pentru noi“, a spus unul dintre localnici, Tam Maling. „Se spune că aunci când creaturile din adâncuri îşi fac apariţia se va întâmpla ceva rău“, a spus un alt martor, citat de Express.co.uk. 

Oficialii au luat mostre pentru mai multe analize. „Pentru moment, putem spune că este o balenă, dar nu ştim exact specia. Carcasa va fi îngropată. Miroase groaznic, a ceva de pe altă planetă. Iar eu am experimentat cu adevărat mirosul, pentru că sunt cel care a colectat ţesutul pentru analize", a declarat ofiţerul Vox Krusada.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: