Zlatan Ibrahimovici, către un coleg de la PSG: "Ai câştigat un premiu care nu valorează nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici FOTO AFP
Zlatan Ibrahimovici FOTO AFP

Internaţionalul italian Marco Verratti, desemnat de France Football cel mai bun străin din campionatul francez, a fost "liniştit" de Zlatan Ibrahimovici, colegul său de la PSG.

Internaţionalul italian Marco Verratti, desemnat de France Football cel mai bun străin din campionatul francez, a povestit, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că Zlatan Ibrahimovici, colegul său de la PSG, i-a transmis să nu se bucure prea tare, că premiul primit nu valoarează nimic.

"Primul lucru pe care mi l-a spus Ibrahimovici a fost: «L-am câştigat de două oră fără să ştiu, sunt premii care nu valorează nimic»", a afirmat tânărul jucător italian.

Italia şi Suedia vor fi în aceeaşi grupă la Euro-2016, alături de Belgia şi Irlanda. Verratti spune că, după tragerea la sorţia a grupelor CE, Ibrahimovici i-a dat un mesaj în care i-a scris: "Vă distrugem!". "I-am răspuns să stea liniştit, că Suedia o să se claseze pe locul 3, fiind posibil să aibă şanse de calificare", a precizat Verratti.

Recent, Marco Verratti, 23 de ani, a fost desemnat de France Football cel mai bun jucător străin din Franţa, titlu care în 2014 i-a revenit suedezului Zlatan Ibrahimovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite