VIDEO Simona Halep "a răspândit bucurie" în Singapore, alături de Eugenie Bouchard. Sâmbătă îşi va afla adversarele de la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO WTA.com
Simona Halep FOTO WTA.com

Simona Halep şi Eugenie Bouchard, două dintre jucătoarele care participă de luni la WTA Finals (Turneul Campioanelor), au stat în mijlocul micuţilor tenismeni din Singapore şi au schimbat câteva mingi cu ei.

Siteul WTA a descris acţiunea de promovare a tenisului la care au participat Simona Halep şi Eugenie Bouchard cu titlul "Halep spreads joy" - "Halep răspândeşte bucurie" .

Considerate a fi reprezentantele noului val din tenisul feminin, cele două sportive au fost alese pentru a juca tenis şi a sta de vorbă cu mai mulţi copii de la o fundaţia din Singapore care are un singur scop: ajutarea prin sport a micuţilor cu probleme sociale.

Cele opt tenismene calificate la WTA Finals (20-26 octombrie) sunt  Serena Williams, Maria Şarapova, Simona Halep, Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki şi Ana Ivanovici, iar Angelique Kerber e varianta de rezervă în cazul unei accidentări.
La Singapore, cele opt tenismene vor fi împărţite în două grupe, tragerea la sorţi fiind programată sâmbătă. Se va juca „fiecare cu fiecare”, urmând ca primele două sportive din fiecare grupă să joace încrucişat în semifinale.

Cele două grupe de la turneul dotat cu premii de 6,5 milioane de dolari vor fi alcătuite astfel: Serena Williams (1 WTA) şi Maria Şarapova (2 WTA) vor fi repartizate în grupe diferite, apoi vor primi, pe rând, câte o jucătoare aflată pe locurile 3-4, 5-6 şi 7-8.

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite