VIDEO Răzvan Lucescu, limbaj vulgar în timpul interviului: Ce a putut să zică, în direct, la un post din Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De obicei, când acordă interviuri, Lucescu jr vorbeşte despre spirit şi determinare. Din păcate, miercuri seară, a uitat să fie elegant în tensiunea de după meci.

Răzvan Lucescu are rezultate formidabile în Grecia, acolo unde PAOK Salonic e în cursă pentru a realiza eventul la capătul acestui sezon.

În campionat, echipa e pe locul 1, la şapte puncte de Olympiakos, când mai sunt opt etape de jucat. În cupă, PAOK tocmai s-a calificat în finală, după un retur de foc în semifinale, cu Panionios. Echipa lui Răzvan Lucescu fusese învinsă, în deplasare, cu 2-1. Miercuri, a avut 2-1 la finalul celor 90 de minute, aşa că s-a ajuns la prelungiri.

Aici, Panionios a înscris prima (94) şi, din acel moment, PAOK avea nevoie de două goluri pentru a obţine calificarea. Exact asta a şi reuşit, punctând în minutele 114 şi 119 (penalty). După ultimul gol, adversarii au refuzat să mai joace, considerând că au fost „furaţi“ de arbitru.

După acest scandal, Răzvan Lucescu a fost un car de nervi la interviul de după meci, după cum a scris prosport.ro. Vizibil furios, el a folosit cuvântul „Fuck“, în direct, în timpul interviului, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite