VIDEO Mesajul suburban al unui fost mare jucător de tenis, devenit acum golan: „Puteţi să o su..ţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcelo Rios
Marcelo Rios

Ilie Năstase a fost suspendat până în 2020 pentru comportamentul său din meciul cu Marea Britanie la Fed Cup. Un alt fost mare jucător ar merita o pedeapsă similară.

În lumea sportului există vedete care au fost înzestrate cu un talent uriaş, însă educaţia lor a rămas la un nivel destul de jos.

Din păcate, aceşti oameni n-au realizat că au o responsabilitate destul de mare, pe măsura celebrităţii lor, ei fiind modele de urmat pentru generaţiile următoare. Printre aceste personaje grobiene se numără şi Marcelo Rios (42 de ani), fost lider mondial în clasamentul ATP.

Ajuns acum antrenor în echipa de Cupa Davis a ţării sale, Chile, Rios a fost abordat de jurnalişti, după cum a scris prosport.ro. Întrebat despre situaţia echipei, Rios a oferit un răspuns dezgustător pentru care a fost deja amendat cu 2.500 de dolari.

Ce a spus?

*Aşa cum spune şi prietenul meu Diego Maradona, puteţi să o s..i, pentru că eu nu vorbesc cu jurnaliştii. Înţeleg că unii oameni nu sunt de acord cu ceea ce spun, dar mă deranjează că jurnaliştii mint atât de mult şi nimeni nu-i opreşte. Am venit să ajut echipa Chile, fără să fiu plătit.

VEZI IEŞIREA GROBIANĂ A LUI MARCELO RIOS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite