VIDEO Primul meci, primele probleme pentru Contra: a şocat prin modul în care s-a prezentat la interviul de după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

La 41 de ani, Cosmin Contra a debutat ca selecţioner al României. Echipa sa a obţinut, per ansamblu, o victorie fără probleme, însă tânărul tehnician s-a consumat enorm pe margine.

Drept dovadă, imediat după meci, Contra a venit la microfonul TVR aproape fără voce! Extrem de răguşit, selecţionerul a oferit impresiile sale despre penultimul meci din preliminariile Mondialului din 2018.

*Foarte repede mi-am pierdut vocea, cred că prin minutul 30. Emoţiile există la orice debut ca antrenor, la orice echipă. Dar mai mari la echipa naţională! Mă bucur că băieţii au înţeles că e un nou început. Mă bucur că le-am redat agresivitatea. 

*Budescu era într-o formă bună şi merită să joace, l-am simţit bine la antrenamente. 

*Mergem să jucăm bine în Danemarca şi sper să facem un meci bun. Mi-aş dori o răzbunare pentru generaţia mea care a ratat o calificare în Danemarca.

*Dacă vom continua aşa şi vom scăpa de momentele de relaxare, eu zic că suntem pe drumul cel bun.

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE CONTRA LA DIGI SPORT

Claudiu Keşeru (atacant România): Am observat că domnul Contra a rămas fără voce (râde). E un semn că a trăit meciul la intensitate maximă. Ne bucurăm pentru debutul său cu victorie. Mă simt extraordinar că am revenit la naţională. Nervi şi determinate ne-a însuflat domnul Contra, lucruri care s-au şi văzut în jocul României. Ne-a făcut să jucăm cu inima. Normal că declaraţiile domnului Daum la adresa mea nu mi-au picat bine. Mereu am venit cu inima la naţională. Uneori însă, mingea refuză să intră în poartă. Avem dovadă, în momentul de faţă, că un antrenor român e mai bun decât unul străin. Avem jucători de calitate şi o naţională foarte bună. E un rezultat extrem de negativ că n-avem şanse de calificare la Mondiale. Trebuie să tragem însă concluziile bune şi să încercăm să nu repetăm greşelile comise în aceste preliminarii pe viitor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite