VIDEO Magia lui Messi: Final fabulos de meci în Sevilla - Barcelona! Publicul a rămas cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta catalanilor a început meciul pe banca de rezerve, dar n-a fost în apele sale nici după ce a fost introdus pe teren. Chiar şi aşa, a contribuit la un rezultat incredibil.

Sevilla - Barcelona, scor 2-0, în minutul 87. Barcelona era o echipă „anesteziată“, Messi era „mort“ din punct de vedere fotbalistic şi fanii gazdelor sărbătoreau deja victoria.

Ce s-a întâmplat apoi însă a fost un scenariu la care, probabil, nu s-ar fi gândit nici cel mai optimist fan al catalanilor, având în vedere prestaţia ştearsă a echipei până în acel moment.

Pe scurt: în mai puţin de un minut, Barcelona a marcat două goluri! Mai întâi, prin Suarez (88), printr-o execuţie de PlayStation. Apoi, mingea a fost repusă la centrul terenului, jocul s-a reluat, iar Barcelona a egalat, de această dată prin Messi (89).

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO America, fă o plecăciune: Ibrahimovici, meci de povestit nepoţilor la debutul său în LA Galaxy

S-a terminat 2-2, iar trupa lui Ernesto Valverde îşi continuă marşul triumfal spre titlul de campioană. Iată cum arată podiumul în La Liga, după 30 de etape, cu menţiunea că Atletico Madrid are un meci mai puţin:

1. Barcelona 76p

2. Atletico Madrid 64p

3. Real Madrid 63p

VEZI GOLURILE MECIULUI SEVILLA - BARCELONA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite