VIDEO Lazio Roma s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, cu fundaşul român Ştefan Radu integralist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lazio Roma FOTO Gregorio Borgia/AP
Lazio Roma FOTO Gregorio Borgia/AP

Lazio Roma şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală din Cupa Italiei, după ce a învins, miercuri, în deplasare, FC Torino. Formaţia din capitala Italiei s-a impus cu 3-1, iar în următoarea fază a competiţiei se va duela cu AC Milan.

Pentru victoria lazială au contribuit Keita Baldé Diao (13'), Miroslav Klose (29') şi Cristian Ledesma (57' pen.), în vreme ce unica reuşita a gazdelor i-a aparţinut lui Josef Martínez (49'). Ştefan Radu a fost integralist în această partidă, iar în următoarea fază a competiţiei, gruparea la care activează va înfrunta AC Milan. 

Comparativ, în ediţia trecută a Cupei Italiei, Lazio şi-a oprit evoluţia în sferturile de finală, în vreme ce în sezonul 2012/2013 reuşise cucerirea trofeului.
În optimile de finală mai au de jucat Internazionale  Juventus - Verona (15 ianuarie, iar câştigătoarea se va duela cu Parma, deja calificată în sferturile de finală, după ce a învins Cagliari, 2-1), AS Roma - Empoli (20 ianuarie), Milano - Sampdoria (21 ianuarie), Fiorentina - Atalanta (21 ianuarie) şi Napoli - Udisene (22 ianuarie).

VIDEO AS Roma, dependentă de Totti! Căpitanul şi-a salvat echipa în derby-ul cu Lazio şi a sărbătorit într-un mod inedit, alături de propriii suporteri

Tatăl unui jucător de la Lazio, arestat după ce-a omorât două persoane, în urma unui scenariu incredibil

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite