VIDEO Jelena Ostapenko a comis-o din nou: letona şi-a chemat antrenorul la margine, după care l-a gonit

VIDEO Jelena Ostapenko a comis-o din nou: letona şi-a chemat antrenorul la margine, după care l-a gonit

Jelena Ostapenko şi-a făcut un obicei din a umili antrenorii FOTO Digisport.ro

Jelena Ostapenko este într-o criză evidentă de formă, nereuşind decât trei victorii în 2018. Finalista de la Roland Garros a pierdut şi la Dubai.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost învinsă de Mihaela Buzărnescu la Doha, Jelena Ostapenko a fost eliminată şi de la Dubai, de această dată de Elena Vesnina. A fost 6-1, 7-6 pentru jucătoarea rusă, care o va întâni în sferturi pe compatrioata sa Daria Kasatkina. 

Ostapenko l-a chemat în setul al doilea pe antrenorul ei Andis Juska. După ce s-a plâns pe toată durata time-out-ului de ghinionul avut şi de loviturile adversarei, Jelena l-a gonit în tribună pe Juska, făcându-i semn cu mâna să dispară, scrie digisport.ro. (VIDEO). 

Nu e prima oară când Ostapenko se poartă urât cu antrenorii ei. A făcut-o şi cu mama sa, şi cu spaniola Anabel Medina Garrigues. 

*Vă mărturisesc că fiecare înfrângere încasată de ţopârlanca umflată în pipotă Ostapenko (şi-a făcut şi acum numărul, jignind prosteşte arbitrul), sunt şi eu om, mă bucur“, scria Cristian Tudor Popescu după eşecul suferit de Ostapenko în faţa Mihaelei Buzărnescu. 

citeste totul despre: