VIDEO Imagini care fac înconjurul lumii: Fiica lui Maradona a izbucnit în lacrimi pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dalma Maradona
Dalma Maradona

Chiar dacă au trecut cinci zile de la dispariţia fostului mare jucător, Argentina continuă să-l plângă pe cel care a fost, cu siguranţă, cel mai iubit fotbalist al tuturor timpurilor.

Fotbalul se rebranduieşte după moartea lui Diego Armando Maradona! Stadionul clubului Napoli, formaţie care a realizat cele mai mari performanţe cu Diego în echipă, va purta numele argentinianului.

De asemenea, campionatul de fotbal din Argentina se va numi „Diego Maradona Cup“, în semn de respect faţă de cel mai mare sportiv din istoria ţării. Iar această competiţie s-a reluat sâmbătă, după cele trei zile de doliu naţional declarate, oficial, după moartea fostului internaţional. Bineînţeles, la startul tuturor partidelor au fost momente dedicate memoriei lui Diego. 

De departe însă, cel mai special moment s-a produs înaintea derby-ului disputat, noaptea trecută, Boca Juniors - Newell's Old Boys (2-0). Adică, un meci în care s-au întâlnit chiar fostele formaţii ale lui Maradona!

Înainte de lovitura de start - meciurile se joacă, la fel ca în România, fără spectatori din cauza pandemiei - jucătorii de la Boca s-au dus spre tribuna oficială, acolo unde se afla Dalma, una dintre cele trei fiice ale lui Maradona. Aceasta a asistat la meci, în calitate de invitat special.

Extrem de emoţionată, în momentul în care a văzut gestul fotbaliştilor, Dalma le-a mulţumit, în mod repetat, după care, brusc, a izbucnit în lacrimi, fiind copelşită de emoţii:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite