VIDEO Fază unică în istoria fotbalului la Cupa Africii pe Naţiuni

VIDEO Fază unică în istoria fotbalului la Cupa Africii pe Naţiuni

Meciul de sâmbătă din Cupa Africii pe Naţiuni s-a remarcat prin altceva decât fotbal FOTO Getty Images

Cupa Africii pe Naţiuni a adus sâmbătă seară în atenţia iubitorilor de fotbal un episod unic în istoria acestui sport.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dincolo de fotbalul care se joacă la Cupa Africii, diferit de cel cu care ne-am obişnuit în competiţiile europene, sâmbătă seară s-a petrecut o scenă care va rămâne în analele „sportului rege“.

Într-un meci liniştit între Algeria şi Togo, disputat pe „Royal Bafokeng Stadium“ din Rustenburg, finalul a zdruncinat ritmul lent cu care se obişnuiseră privitorii partidei. În minutul 88, la scorul de 1-0 pentru Togo (marcator Emmanuel Adebayor), Adlène Guédioura a intrat în poarta adversă fără minge şi s-a prins de plasă, când unul dintre stâlpi a cedat instantaneu. 

După câteva momente stupide, s-a ajuns la concluzia că nu e loc de reparaţii şi unul dintre oamenii care lucrau pe stadion a plecat să aducă o poartă nouă. Acesta s-a întors la scurt timp, explicând că nu o poate căra singur. Dincolo de penibilitatea scenelor, meciul a fost reluat după 15 minute.

Decizie penibilă a arbitrului

Şirul momentelor inedite a fost continuat de arbitrul Hamada el Moussa Nampiandraza (Madagascar) care a prelungit partida cu 20 de minute, pentru a recupera timpul pierdut din cauza porţii rupte - ceea ce a fost o mare greşeală, pentru că meciul trebuia reluat din minutul în care s-a întrerupt. Partida s-a încheiat 2-0, după ce Togo a marcat prin Dové Wome.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările