VIDEO Becali antrenează şi norocul: Gigi a câştigat trei puncte uriaşe după un meci de Dosarele X pe „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe un gazon execrabil, Astra lui Gigi Mulţescu a băgat FCSB în corzi, însă, în mod uluitor, a părăsit terenul cu mâna goală.

Gigi Becali a obţinut a doua victorie în campionat de când a preluat oficial echipa, anunţând că Nicolae Dică e omul care execută ordinele venite din lojă. După un succes la limită cu ultima clasată Voluntari, scor 2-1, duminică, latifundiarul a arătat că poate că mai are de învăţat din punct de vedere tactic, însă deţine o mare calitate: e norocos!

Pe „Arena Naţională“, un stadion de peste 200 de milioane de euro cu un gazon de maidan, Astra a zburdat pe teren şi, în prima repriză, a ratat un penalty prin golgheterul Llullaku (21). Portarul Bălgrădean a parat în corner şutul albanezului, după un henţ în careu comis de Junior Morais.

La reluare, FCSB a început mai bine, a avut şi o ocazie mare prin Gnohere (53), dar a deschis scorul doar datorită unei prostii a lui Mrzljak. La câteva miinute după ce a fost aproape de un gol fabulos cu un şut din afara careului, mijlocaşul croat l-a faultat pe Moruţan în careu, iar Gnohere a înscris de la punctul cu var (67).

De aici până la final, pe teren a existat o singură echipă, Astra, care a irosit nişte ocazii monumentale!

S-a terminat 1-0, rezultat care trimite FCSB pe locul 2 cu 27 de puncte. Lider e CFR Cluj cu 29 de puncte, iar podiumul e completat de CS U Craiova, aflată pe 3, cu 25 de puncte. Astra rămâne în zona de play-off, pe locul 6, cu 20 de puncte.

VEZI REZUMATUL MECIULUI FCSB - ASTRA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite