VIDEO FCSB, încă o ruşine: Eliminare fără drept de apel din Cupa României. Colţescu a făcut praf finalul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Dinamo a „reuşit“ să piardă, în optimi, în faţa unei echipe de liga a treia, vicecampioana României, o formaţie, totuşi, cu pretenţii s-a făcut şi ea de râs în competiţia KO.

FCSB desconsideră Cupa României de câteva sezoane, această „strategie“ fiind adoptată de patronul Gigi Becali care ştie că a doua competiţie internă nu aduce nici vreun câştig financiar important şi nici nu uşurează accesul în cupele europene.

Dacă în sezonul trecut, roş-albaştrii s-au oprit în sferturi, după ce s-au făcut de râs, în deplasare, cu Hermannstadt, scor 0-3, în această ediţie, ei au părăsit cupa încă din optimi.

Joi, în ultimul meci din această fază, echipa lui Nicolae Dică a jucat cu multe rezerve, în deplasare, la Călăraşi, cu Dunărea şi a obţinut ce a vrut: ieşirea din cupă.

Şeroni (47) şi Dobrosavlevici (80) au marcat pentru echipa lui Dan Alexa, locul 8 în Liga I, iar singura reuşită a FCSB-ului a fost semnată de puştiul de 16 ani, Cristian Dumitru (84).

Pe final, centralul Sebastian Colţescu n-a acordat un penalty clar pentru Dunărea Călăraşi, l-a eliminat degeaba pe Rusescu pentru al doilea „galben“ (90+4) şi şi-a completat „opera“, eliminându-l şi pe Dan Alexa pentru că antrenorul a intrat pe teren.

VEZI GOLUL CALIFICĂRII PENTRU DUNĂREA CĂLĂRAŞI

Cupa României, optimi

Marţi

Hermannstadt – Voluntari 3-0

Turris Tr. Măgurele – CS U Craiova 1-4

CSMS Iaşi – Viitorul 2-2, 3-5  la lovituri de departajare

Miercuri

CS Mioveni – Sepsi 0-5

„U“ Cluj – Astra 3-4 

Gaz Metan – CFR Cluj 0-1

Joi

AFK Csikszereda – Dinamo 3-3 (9-8 după penalty-uri)

Dunărea Călăraşi – FCSB 2-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite