Ultimă oră: Derby-ul FCSB - CS U Craiova, lovit în plin de măsurile de urgenţă impuse din cauza Coronavirusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inquam Media / Octav Ganea
Foto: Inquam Media / Octav Ganea

Guvernul României a anunţat, duminică dimineaţă, anularea tuturor evenimentelor publice care presupun o adunare cu mai mult de 1.000 de persoane, iar acest lucru afectează în principal derby-ul etapei a doua a play-off-ului Ligii 1, dintre FCSB şi CS U Craiova, programat în această seară, de la ora 20.30.

În aceste condiţii, potrivit gsp.ro, meciurile de fotbal se vor juca fără spectatori. Patru partide sunt programate duminică:

  • Rapid - CSM Reşiţa (ora 12:30) - Liga 2
  • Csikszereda - Petrolul (ora 15:00) - Liga 2
  • Chindia - Sepsi (17:30) - Liga 1 - play-out
  • FCSB - CS U Craiova (20:30) - Liga 1 - play-off

Ce a declarat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru situaţii de Urgenţă:

* Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori! Se aplică regulile acestea începând de azi. Ştim că va produce nemulţumiri. Poate va produce disconfort pentru unele persoane sau cluburi, dar am avut o discuţie amplă. Sunt măsuri necesare. Sperăm să avem înţelegerea tuturor.
 
* S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ o adunare mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private.

Marcel Ghergu, preşedintele de la Chindia, a oferit o primă reacţie pentru Gazeta Sporturilor, anunţând că până la deschiderea caselor de bilete, sâmbătă dimineaţă, clubul vânduse 500 de bilete şi va continua să vândă bilete până la limita de 1000 de tichete.„Până acum am dat în jur de 500 de bilete la meciul cu Sepsi. Aşteptăm comunicatul oficial de la Ligă. Casele de bilete se deschid la ora 12:00 şi vom monitoriza vânzările de azi de la case astfel încât să nu depăşim cifra de 1000. Când ajungem la 900, vom pondera”, a declarat oficialul de la Chindia pentu sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite