Tudorel Stoica: "Becali face mult rău Stelei prin ce declară"

Tudorel Stoica:

Tudorel Stoica

Fosta glorie a Stelei, Tudorel Stoica, a comentat situaţia explozivă de la clubul din Ghencea, spunând că Becali contribuie să starea de tensiune la echipă prin ceea ce spune la televizor.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Gigi Becali face mult rău Stelei prin ce declară. Pot să-l înţeleg doar din punctul de vedere al faptului că bagă bani în echipă. Totuşi, prin ce declară jigneşte câteodată fără să vrea. L-a jignit şi pe Cîrţu când a spus că îl ţine până la vară, când o sa aducă alt antrenor", a spus la sport.ro fostul căpitan al echipei din Ghencea.

Tudorel Stoica l-a atacat dur pe managerul Mihai Stoica, nemulţumit că acesta l-a jignit pe Victor Piţurcă."Mi se pare inadmisibil ce a spus Mihai Stoica despre Piţurcă. Mihai Stoica a făcut mai mult contraperformanţe la Steaua. Acum el este singurul manager din fotbal care este si comentator la o televiziune. După ultimele evenimente din Ghencea, motto-ul lui Mihai Stoica ar trebui să fie «decat o moarte in genunchi mai bine o viaţă pe burtă»".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările