Talpan, luat la palme: Clubul Sportiv al Armatei a dat un nou comunicat acid în care îi dă peste gură juristului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Talpan
Florin Talpan

Chiar dacă a câştigat marca şi numele Steaua pentru CSA, Florin Talpan pare a fi căzut în dizgraţia superiorilor săi.

Iar asta pentru că juristul CSA s-a transformat într-un personaj zgomotos, jucând rolul vedetei, pe când în cadrul armatei nu există vedete.

La câteva zile după ce a solicitat demisia preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, pe motiv că federaţia n-a dezafiliat FCSB, Talpan a primit o nouă palmă din partea şefilor săi de la CSA.

Printr-un comunicat pe care l-a redat prosport.ro, Clubul Sportiv al Armatei îl pune la zid pe juristul Florin Talpan şi se distanţează de afirmaţiile acestuia.

Ce scrie în comunicat?

Cu privire la ultimele declaraţii publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, exprimate prin aşa-zise comunicate de presă ori în intervenţii la posturile de televiziune, Biroul relaţii publice al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua Bucureşti“ face următoarele precizări:

Ofiţerul nu are prevăzute în fişa postului şi nu i-au fost delegate atribuţii din domeniul informării publice. În calitatea sa de consilier juridic al CSA, locotenent-colonelul Florin-Costel Talpan are doar mandat de reprezentare juridică a clubului sportiv în relaţia cu instanţele de judecată, în procesele în care clubul este parte.

Punctele de vedere oficiale ale CSA sunt comunicate exclusiv prin Biroul relaţii publice, structura clubului specializată şi mandatată în acest sens, conform regulamentelor militare în vigoare.

Având în vedere constatările Corpului de control şi inspecţie care, prin raportul înaintat ministrului apărării naţionale în luna februarie a reţinut faptul că locotenent-colonelul Talpan „nu a fost mandatat să exprime poziţiile oficiale ale CSA Steaua sau MApN“, precum şi declaraţiile publice ulterioare ale ofiţerului, realizate în aceleaşi condiţii, locotenent-colonel Florin-Costel Talpan a fost sancţionat disciplinar, de către comandantul clubului, în data de 4 aprilie 2017.

Prin urmare, declaraţiile publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, inclusiv cele referitoare la relaţia cu Federaţia Română de Fotbal, au fost făcute în nume personal, contrar procedurilor legale şi nu au avut mandatul CSA „Steaua Bucureşti“.

Procedurile administrative şi juridice privind măsurile de protecţie şi valorificare a mărcii „Steaua Bucureşti“, bun patrimonial aflat în domeniul public al statului, vor continua, conform cadrului legal în vigoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite