Becali îl umileşte pe juristul Armatei: „Talpan nu e întreg. Dacă îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Talpan. FOTO: prosport.ro
Florin Talpan. FOTO: prosport.ro

Patronul FCSB continuă să-l atace, aproape zilnic, pe omul din cauza căruia a pierdut marca şi numele Steaua. El insistă că adversarul său trebuie să fie concediat din funcţie.

Gigi Becali a prins aripi după ce Clubul Sportiv al Armatei (CSA) a anunţat sancţionarea lui Florin Talpan pe motiv că acesta a făcut o serie de declaraţii, fără a avea acordul superiorilor săi.

Mai mult, latifundiarul din Pipera e încântat că problema brandului Steaua a ajuns şi la Senat.

„E mare lucru că Senatul i-a chemat pe ministrul Apărării Naţionale şi pe şeful Statului Major General. Aş vrea să fiu şi eu acolo. Sau măcar să citească Articolul 40 din Legea 26 din Registrul Comerţului. Acolo se spune clar că o societate poate lua numele de la titular sau de la succesor. Eu am luat de la succesor, de la Asociaţia lui Păunescu.

Să zicem că ar fi ceva în neregulă, dar dacă nu poţi face fotbal, de ce vrei să mă distrugi? Eu pot aduce zeci de milioane de euro în ţară.

Talpan nu e întreg! El strică imaginea Armatei. Acolo sunt oameni buni, de ispravă, care nu-i pot permite lui Talpan să facă ce vrea. El denigrează imaginea Ministerului. Trebuie dat afară. Eu dacă îl chem la Steaua şi îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA.

Nu Talpan a câştigat procesele. Cred că au fost câştigate prin trafic de influenţă. Generalul Zisu e vinovat de tot pentru că are mare influenţă. Şi el s-a implicat. O să cer 2 milioane de euro despăgubiri şi voi cere anularea celor 7 mărci pe care le are CSA. Şi mă voi îndrepta  în instanţă împotriva celor care au plătit 100.000 de euro taxă de timbru în procesul în care cer despăgubiri“, a spus Becali la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite