Steaua - Osmanlîspor, ora 20.00, ultima şansă de calificare pentru roş-albaştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Pintilii
Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Pintilii

Steaua îşi joacă în această seară (ora 20:00, Pro TV, Dolce Sport 1) ultima şansă de calificare în primăvara europeană a Ligii Europa, pe „Arena Naţională”, adversara echipei lui Laurenţiu Reghecampf fiind Osmanlîspor, formaţia la care e legitimat şi Raul Rusescu. Turcii s-au impus în meciul tur cu 2-0.

„Ştim foarte bine ce tip de jucător este Raul, un fotbalist foarte bun, important. Mai sunt şi alţi jucători importanţi la Osmanlîspor, Trebuie să fim atenţi. Indiferent dacă va juca sau nu de la început Raul Rusescu. Noi trebuie să respectăm Osmanlîspor, pe toţi jucătorii care vor intra pe teren. Reacţia noastră trebuie să fie foarte bună, altfel nu vom avea şanse să câştigăm. Important este rezultatul, dacă Osmanlîspor va avea un rezultat bun, nu va mai conta ultima partidă. Cu siguranţă se vor califica în următoarea etapă. Cred că va fi un meci frumos. Dacă cei de la Osmanlî se vor deschide, vor juca la victorie, pentru noi va fi un lucru pozitiv. Eu cred că echipa mai concentrată, care va sta mai bine în teren, va câştiga”, a spus Reghecampf.

Mitrea s-a accidentat în somn

„Vom încerca să facem un joc bun, să fie o rezultat bun, pentru fani, pentru echipă, pentru onoarea fotbalului românesc. Dacă ne aducem aminte de meciul tur, în primele 45 de minute am făcut un joc bun, apoi a venit acel cartonaş roşu la Enache şi s-au schimbat datele problemei. Cred că avem mai mulţi jucători care pot face diferenţa. În Liga Europa e foarte important să te aperi foarte bine şi în anumite momente să poţi marca. Dacă vom rata, dacă nu vom fi concentraţi pe faza de apărare, mai ales când vom avea construcţia, cu siguranţă vom pierde de multe ori mingea şi vom avea probleme. Am vorbit cu jucătorii, le-am arătat foarte multe faze din care au marcat cei de la Osmanlîspor”, a dezvăluit Reghecampf. Tehnicianul de 41 de ani s-a antrenat ieri dimineaţă cot la cot cu elevii săi, după ce Bogdan Mitrea s-a accidentat în somn. „A trebuit să improvizez,  pentru că am avut un jucător care s-a accidentat azi-noapte în somn, în pat. Nu râdeţi, aşa mi s-a transmis. I s-a blocat spatele lui Mitrea şi nu a putut să facă antrenamentul. Aveam două echipe, 10 contra 10, o încălzire mai altfel, dar din păcate Bogdan a avut spatele blocat. Cum aveam nevoie de un jucător, am intrat eu”, a explicat antrenorul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite