Sorana Cîrstea, dialog romantic la telefon, după triumful de la Istanbul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Sorana Cîrstea (58 WTA) e, începând de astăzi, a doua cea mai bună jucătoare din România, în noul clasament mondial.

Sorana Cîrstea a aşteptat 13 ani ca să câştige un nou titlu WTA, după cel cucerit la Taşkent 2008. Din păcate, pe lângă aceste două victorii, sportiva de 31 de ani are şi trei finale pierdute. E un amănunt care arată că Sorana a avut un potenţial mare, nevalorificat însă, dacă ne uităm la rezultatele ei din ultimii ani.

Chiar şi aşa, odată cu victoria de la Istanbul Cup 2021, „Sori“ a urcat spectaculos în ierarhia WTA, devenind a doua româncă din clasamentul mondial, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Iar victoria de la Istanbul Cup a fost urmată de un moment simpatic, devenit viral, între timp. Concret, după ce a terminat partida cu Elise Mertens (17 WTA), Cîrstea, mai întâi, şi-a felicitat stafful, format de antrenorul Adrian Cruciat şi preparatorul fizic, Teo Cercel, după care s-a aşezat pe bancă, vorbind cel mai probabil cu iubitul ei, Ion Ion Ţiriac, fiul preşedintelui Federaţiei Române de Tenis. Dialogul a fost surprins de camere, în aşteptarea festivităţii de premiere.

„Da, iubitule! Aşa e! Te iubesc! Eşti viaţa mea! Şi abia aştept să fiu în braţele tale“, a spus Sorana, în timpul convorbirii telefonice, cu zâmbetul pe buze.

VEZI REACŢIILE SORANEI CÎRSTEA DE DUPĂ VICTORIA DE LA ISTANBUL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite