Simona Halep la Indian Wells. Program dificil pentru constănţeanca de 24 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopţii a avut loc la Indian Wells tragerea la sorţi a tabloului principal de la Indian Wells. Campioana de anul trecut, Simona Halep, nu poate spune că a avut prea mare noroc.

Simona Halep, favorită 5 a turneului de la Indian Wells şi campioana ediţiei precedente va intra direct în turul secund. Ea va juca împotriva învingătoarei dintre americanca Vania King şi o jucătoare venită din calificări. În turul al treilea, dacă se vor respecta calculele hârtiei, va juca împotriva favoritei 30, Ekaterina Makarova, după care încep reuniunile de seară cu familia Williams. În optimi, Simona ar trebui să joace contra surorii mai mari, Venus. Cap de serie numărul 10 şi aflată la prima participare la acest turneu din 2001 încoace, ea este unul dintre principalele subiecte de discuţie la această competiţie.

Citeşte şi: 

Fapta Simonei Halep care a devenit subiect de polemică pe Facebook. Românca, într-o companie ruşinoasă

În sferturi, pe Simona o aşteaptă un meci mare: contra liderului mondial, Serena Williams, principala favorită a întrecerii. În fine, semifinalele vor fi mai uşoare, dacă se poate spune aşa, – contra favoritei 3, Agnieszka Radwanska. Pe tabloul principal de la Indian Wells mai sunt şi alte trei tenismene din România. Culmea e că toate sunt grupate în prima jumătate a tabloului. Irina Begu, aflată la primul turneu după Australian Open, va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări. Apoi, în turul secund, o aşteaptă o confruntare cu Serena Williams, liderul mondial. Monica Niculescu, desemnată cap de serie numărul 32, va juca în turul secund împotriva învingătoarei din meciul dintre britanica Heather Watson şi kazaha Galina Voskoboeva. În turul trei, ar urma să joace contra favoritei 3, Agnieszka Radwanska.

Alexandra Dulgheru va juca în primul tur tot împotriva unei jucătoare venite din calificări. În turul secund, Alex ar urma să joace contra favoritei 23, americanca Madison Keys.

Citeşte şi: 

Şarapova, dopată. Ce suspendare au primit alţi jucători de tenis şi ce riscă ea

Federaţia Internaţională de Tenis: „Începând cu 12 martie, Maria Şarapova e suspendată provizoriu pentru dopaj”

Şarapova, dopată: prima reacţie din partea avocatului jucătoarei din Rusia. La ce pedeapsă se aşteaptă Maria

Ce lovitură! Maria Şarapova a picat un test antidoping! „Am făcut o greşeală uriaşă”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite