Semnificaţia gestului făcut de Iasmin Latovlevici după marcare golurilor din meciul Steaua - Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Latovlevici, după marcarea unuia dintre cele două goluri ale sale în meciul Steaua-Ajax FOTO Reuters
Latovlevici, după marcarea unuia dintre cele două goluri ale sale în meciul Steaua-Ajax FOTO Reuters

Iasmin Latovlevici, cel care a marcat pentru 1-0 şi a calificat-o pe Steaua în optimile Europa League după parafarea scorului de 4-2 la loviturile de departajare, a avut un gest curios după înscrierea golurilor.

Iasmin Latovlevici a ales un mod inedit de a sărbători cele două goluri marcate în meciul din şaisprezecimile Europa League, Steaua Bucureşti - Ajax Amsterdam. Fundaşul stânga şi-a pus ambele mâini la ochi, mimând o pereche de ochelari şi a alergat spre colegii de pe banca Stelei. 

„A zis că n-a văzut nimic până când n-a ajuns mingea foarte aproape de el. Alerga şi privea înapoi pentru a urmări mingea pe care i-a pasat-o Chiricheş, dar din cauza nocturnei n-a putut să vadă balonul. «Nici dacă voiam, nu-mi ieşea atât de bine preluarea. Am fost legat la ochi, am scos pieptul în faţă şi mi-a ieşit perfect»“, a dezvăluit un colaborator al lui Laurenţiu Reghecampf pentru GSP.

În viaţa extrasportivă, Latovlevici poartă ochelari de vedere, având probleme la distanţă. Potrivit studiilor din domeniu, cei care au nevoie de ochelari întâmpină dificultăţi când au parte de o lumină artificială puternică, aşa cum e instalaţia de nocturnă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite