S-a umplut Sala Polivalentă la meciul caritabil dintre Steaua 1986 şi Steaua 2006, dedicat lui Mihai Neşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Polivalentă, plină la meciul Stelelor (fotografii: David Muntean)
Sala Polivalentă, plină la meciul Stelelor (fotografii: David Muntean)

Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport şi CSA Steaua au organizat astăzi, la Sala Polivalentă, un meci caritabil între echipele Stelei din 1986 şi 2006, care are ca scop strângerea de fonduri pentru fostul fundaş al roş-albaştrilor, Mihai Neşu.

Steaua 2006, pentru care au jucat, printre alţii, Cornel Cernea, George Ogăraru, Florin Lovin, Dorin Goian, Bănel Nicoliţă, Mirel Rădoi, Sorin Paraschiv, Daniel Opriţa sau Gabriel Boştină, i-a avut ca adversari pe Daniel Gherasim, Helmuth Duckadam, Adrian Bumbescu, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Ilie Bărbulescu, Mihail Majearu, Iosif Rotariu, Marin Radu II, cărora li s-au adăugat şi câţiva colegi mai tineri, precum Alin Stoica, Daniel Prodan, Iulian Miu, Cristian Ciocoiu sau Marian Aliuţă. 

Banii strânşi vor fi direcţionaţi pentru continuarea tratamentelor şi terapiilor inovatoare din SUA, pe care Mihai Neşu trebuie să le urmeze anual. 

La 10 mai 2011, Mihai Neşu, acum în vârstă de 33 de ani, s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală, iar de atunci existenţa sa depinde de un cărucior cu rotile. 

Steaua 86

"Recuperarea este foarte scumpă: trei luni de tratament în SUA necesită 45.000 de euro, şase luni 90.000 de euro, un an 180.000 de euro. Mihai a reuşit să meargă acolo doar de două ori pentru acest tratament, cinci luni în 2012 şi trei în 2015. Pentru că drumul este foarte solicitant pentru starea lui medicală şi din pricina acestuia şansele de progres se înjumătăţesc, doctorii i-au transmis că următoarea deplasare ar trebui să fie de un an sau minimum şase luni. De aceea am dat startul acestei acţiuni de strângere de fonduri pentru Mihai, care va începe pe 9 mai 2016 şi va continua pe parcursul tuturor anilor de tratament", a declarat Andreea Ogăraru, vicepreşedinte al Asociaţiei George Ogăraru pentru Cultură şi Sport.

Steaua 86
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite