Replică „acidă” a lui Răzvan Burleanu, după acuzele de rasism: Suedezii ar trebui să aibă grijă de infractorii lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal FOTO Mediafax
Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal FOTO Mediafax

România nu a fost sancţionată, în urma acuzelor de rasism venite din partea oficialilor naţionalei Suediei, ceea ce a stârnit revolta nordicilor.

Răzvan Burleanu nu a lăsat „netaxată” indignarea Federaţia Suedeze de Fotbal, declarând: „Toată discuţia care s-a purtat în jurul acestui subiect, mai ales înainte de meciul cu Suedia, a fost un act premeditat din partea lor. Ne bucurăm de decizia UEFA, pentru că este una corectă. (...) 

Am rămas dezamăgit de reacţia federaţiei suedeze. Au crezut că între România şi Bulgaria se poate pune semnul egal şi aici mă refer la acele evenimente, care s-au întâmplat la meciul dintre Bulgaria şi Anglia. Ca să fiu şi mai dur, suedezii ar trebui să-şi vadă de problemele pe care le au la ei acasă şi mă refer la nivelul înalt de infracţionalitate, pe care nu l-au rezolvat, decât să se uite la un presupus act de rasism în România”, a declarat Răzvan Burleanu, potrivit DigiSport. 

Reamintim că UEFA a decis că nu au existat manifestări rasiste, la meciul disputat, luna trecută, între România şi Suedia, pe Arena Naţională, din cadrul preliminariilor EURO 2020. Totuşi, Federaţia Română de Fotbal a fost amendată cu 40.500 de euro pentru folosirea materialelor pirotehnice, aruncarea de obiecte în teren şi afişarea de bannere interzise.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite