„Reghe“ nu mai e „rege“: după Gigi Becali şi vărul patronului Stelei îl arată cu degetul pe antrenorul echipei pentru ratarea calificării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Ioan Becali a indicat mutarea pe care ar fi trebuit să o facă tehnicianul de 37 de ani în repriza secundă şi a făcut un anunţ surprinzător în privinţa omului de milioane de euro al Stelei, Vlad Chiricheş.

Se spune că în fotbal eşti la fel de bun precum ultimul tău rezultat. Teoria se verifică în cazul lui Laurenţiu Reghecampf, un antrenor care era privit ca un „zeu“ până joi, pentru ca, astăzi, să primească tot felul de „sfaturi“ despre felul în care ar fi trebuit să procedeze în returul cu Chelsea.

După Gigi Becali, acum şi vărul acestuia, Giovanni, l-a criticat pe „Reghe“.

Ce a spus?

„Steaua trebuia să joace antifotbal în repriza secundă, nu să facă spectacol. Aşa putea să obţină calificarea. Dacă juca antifotbal, ar fi ajuns în sferturi. După primele zece minute din repriza secundă trebuia introdus Gardoş“, a declarat Ioan Becali pentru Dolce Sport.

Impresarul e de părere că golul marcat de Chiricheş pe „Stamford Bridge“ nu i-a crescut valoarea acestuia ca fundaş central.

„Lumea nu vine să-l vadă pe Chiricheş cum dă goluri. O fi el împărat cum iese cu mingea la picior şi dă goluri, dar lumea vrea să-l cumpere pentru calităţile de fundaş. Oamenii vor în apărare sânge, să-l vadă cum deposedează, cum sare la cap“, a adăugat Giovanni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite