Real Madrid şi Manchester City se califică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Benzema a făcut show pe teren propriu cu PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benzema
Benzema

Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pentru madrileni a fost o calificare cu emoţii după ce în tur au pierdut cu scorul de 1-0.

După calificările celor de la Liverpool şi Bayern Munich, de marţi, a urmat o nouă zi în Liga Campionilor în care Real Madrid a reuşit să întoarcă scorul din tur.

Benzema a avut o seară perfectă în care a marcat de trei ori pentru madrileni. Real Madrid a avut mari emoţii după ce Mbappe a deschis scorul în minutul 39. Acesta l-a executat perfect pe Courtois cu un şut la colţul scurt. 

După pauză Real Madrid a arătat un joc mult mai bun dominând apărarea adversă. Benzema a profitat de gafa lui Donnarumma şi a stabilit egalitatea pe tabelă în minutul 62. După 15 minute de joc Benzema i-a adus în avantaj pe madrileni după o pasă excelentă de la Modric. Un minut mai târziu, acelaşi Benzema reuşeşte tripla în doar 16 minute de joc. Marquinos face o greşeală imensă pasând direct la atacantul francez care nu l-a iertat pe Donnarumma.

 

În celălalt meci al serii, englezii de la Manchester City au remizat, scor 0-0, pe teren propriu cu Sporting Lisabona. Echipa antrenată de Pep Guardiola nu a mai forţat după ce în tur s-a impus cu scorul de 5-0. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite