Cea mai tare lovitură din fotbalul românesc: investitori arabi la Rapid după modelul PSG şi Manchester City. Lupu avertizează: „Tot Copos o să ia clubul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii sunt în insolvenţă, iar judecătorul sindic nu le-a aprobat, deocamdată, planul de reorganizare. De aceea, echipa e încă ameninţată cu faliment, chiar dacă a început să lege rezultate pozitive. Totuşi, patronul Adrian Zamfir pare să fi găsit o soluţie excelentă pentru a ieşi din impasul financiar.

Rapid a câştigat, duminică, la Brăila, continuându-şi drumul spre o revenire în Liga I. Se pare că giuleştenii au avut un motiv suplimentar să învingă la Brăila: au dorit să-i impresioneze pe doi oameni de afaceri arabi, care iau în calcul să investească în echipă.

Cristescu către jucători: „Să lăsaţi o impresie bună, arabii au petrol“

Potrivit „Fanatik“, sâmbătă, elevii lui Viorel Moldovan au fost vizitaţi în cantonament de patronul Adrian Zamfir, care a fost însoţit de Nicolae Cristescu şi de doi arabi. „Cristescu le-a transmis fotbaliştilor să se comporte frumos şi să lase o impresie bună la Brăila pentru că arabii au afaceri mari cu petrol. Acţionarii giuleşteni vor să-i coopteze în conducere sau să-i convingă să devină sponsori“, au dezvăluit sure din Giuleşti pentru „Fanatik“.

În ultimii ani, pe fondul crizei mondiale, tot mai mulţi arabi au ajuns să investească în fotbalul european, echipe precum Manchester City şi PSG ajungând pe mâna şeicilor.

Lupu: „Revine Copos“

Dacă unii vorbesc despre sosirea arabilor la Rapid, în schimb, fostul mijlocaş al giuleştenilor, Dănuţ Lupu are altă variantă.

„Sunt prieten cu domnul Zamfir, dar nu aş accepta acum o funcţie la Rapid. Eu am ţinut mereu cu jucătorii, iar în condiţiile actuale nu pot să-i mint pe jucători în privinţa banilor! Dar ascultaţi ce vă spun: mai devreme sau mai târziu, Rapidul va intra din nou pe mâinile lui George Copos!“, a declarat Lupu la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI:

*Rapid, marş triumfal spre Liga I: giuleştenii au renăscut sub comanda lui Viorel Moldovan. Pancu a fost înlocuit cu un fotbalist adus de la Arsenal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite