Prima conferinţă de presă a noilor patroni ai Rapidului. Ce-a spus Cristescu despre Copos şi când s-a semnat contractul din categoria „să vezi şi să nu crezi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 15.00, a avut loc prima conferinţă de presă a noilor patroni ai Rapidului. După 20 de ani, gruparea giuleşteană a trecut din mâinile lui George Copos în cele ale duo-ului Adrian Zamfir - Nicolae Cristescu. Modul în care au decurs negocierile, meciul de baraj cu Chiajna şi planurile de viitor au fost printre subiecte abordate de Cristescu la discuţia cu presa.

La conferinţa de presă au participat patronul Nicolae Cristescu, Gigi Corsicanu, ca reprezentant al galeriei, şi Daniel Pancu, jucător-antrenor. 

Nicolae Cristescu despre 

...momentul semnării contractului

Aseară, în jurul orelor 23, s-a semnat contractul atât de aşteptat de suflarea rapidistă. dar şi de ceilalţi, rivalii, oamenii serioşi, de la Dinamo sau Rapid, care nu doreau ca echipa să retrogradeze. E o bucurie mare, le mulţumesc suporterilor pentru că au fost alături de noi.

Contractul s-a semnat, urmează o perioadă foarte dificilă, ne aşteptă în câteva zile un meci capital. Nu înţeleg totuşi de ce trebuie să jucăm acest meci, noi ne.am câştigat dreptul de a rămâne aici. în prima ligă. Nu înţeleg de ce trebuie să luptăm cu o echipă care a retrogradat. Dar respectăm decizia.

Domnul Copos ne-a obligat să semnăm un act de confidenţialitate. Mai erau câteva detalii mici de pus la punct.

...staff-ul Rapidului

N-am dormit deloc, în urmă cu câteva zile n-am dormit din cauza stresului,  acum n-am dormit din cauza euforiei. Eu şi domnul Zamfir vom fi singurii acţionari, cine mai vine lângă noi vine doar în postura de sponsor. Staff-ul rămâne acelaşi, cu Marian Rada, cu Daniel Pancu, sufletul acestei echipe, şi toţi ceilaţi rapidişti. Vrem doar rapidişti adevăraţi lângă această echipă. Dar, din vechea conducere nu va mai rămâne nimeni. Copos e mai bogat cu 100 de ori decât mine şi Zamfir, dar noi doi suntem de 1000 de ori mai repidişti decât el. 

De multe ori am vrut să renunţăm, câteodată eu, altădată Zamfir. Dar ne-am sprijinit reciproc, am continuat spunând că trebuie să mergem mai departe pentru că n-a ajuns nimeni niciodată până aici în negocierile cu domnul Copos. Şi trebuie să le încheiem. 

Aseară, eram practic cu pistolul la tâmplă să semnăm acel contract. Dacă nu l-am fi semnat cine ştie ce ar mai fi apărut.

Daniel Pancu despre

.....cât va mai evolua şi ca jucător

Sunt fericit că fac parte din acest staff. Şi încă un an, cel puţin, ca jucător. Sper să ajut echipa, e un nou început aşteptat de toţi rapidiştii din România. Oricum, este o tranzacţie care face parte din categoria “să vezi şi să nu crezi”. 

.....meciul de baraj cu Chiajna (12 iulie)

Sper să reuşim să depăşim problemele fizice pe care le avem şi sper să ne ridicăm la înălţimea tricoului. Jucătorilor care au plecat nu am ce să le reproşez. Eu nu pot să-i judec cu absolut nimic. Au dovedit că au jucat cu burta goală şi cu sufletul la maxim pentru Rapid. Noi am jucat tot timpul pentru suporterii Rapidului, nu pentru George Copos. Îi mulţumim domnului Copos pentru anii de glorie ai Rapidului şi mai puţin pentru ultimii doi-trei ani".

Citeşte şi 

După 21 de ani, George Copos îşi ia adio de la Rapid printr-o scrisoare: „Rămas bun, sper să aud de voi numai de bine! Liga Campionilor vă aşteaptă”

În sfârşit, s-a vândut Rapidul. „Adrian Zamfir este noul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu e asociat”

Cristescu: Am semnat contractul cu George Copos, eu şi Zamfir suntem proprietarii FC Rapid. Este un moment istoric

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite