„Rădoi să rămână cu banii arabilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul României cu Bosnia a reprins un conflict care a izbucnit în octombrie anul trecut. Ionuţ Lupescu l-a criticat pe Mirel Rădoi, iar acesta a reacţionat dur, spunând că nu va mai veni la prima reprezentativă.

 Acum, la cinci luni distanţă, mijlocaşul lui Al Hilal a întărit ideea că naţionala este un capitol închis pentru el. Însă a lăsat o „portiţă" deschisă. „Cât timp este Ionuţ Lupescu în staff-ul naţionalei, eu nu mai vin la lot. Nu există nicio şansă de împăcare. Echipa naţională nu are nevoie de mine", a spus Rădoi.

Lupescu l-a criticat după meciul de la Paris

Reacţia lui Ionuţ Lupescu a venit imediat: „Îi urez lui Rădoi mulţi ani, picioare tari şi să facă o carieră de succes pe bani mulţi în Arabia Saudită. Şi îi recomand să nu mai jignească oamenii, pentru că dacă aici i se mai iartă, acolo s-ar putea să aibă probleme".

Nu la fel de ponderat a fost şi şeful lui Lupescu, Mircea Sandu. Boss-ul de la Casa Fotbalului l-a „contrat" dur pe fostul căpitan al Stelei pentru declaraţiile făcute în conflictul cu Lupescu. „Unde s-a mai văzut în lumea asta ca un jucător să dea afară un oficial al Federaţiei? Dacă Rădoi aşa a zis, atunci să fie sigur că nu o să mai vină niciodată la lot", a spus Mircea Sandu.

Disputa dintre cei doi a plecat după meciul cu Franţa, atunci când directorul general al FRF a spus despre Rădoi că a avut o evoluţia modestă, însă explicabilă pentru că vine dintr-un campionat slab, cum este cel al Arabiei Saudite.

Mirel Rădoi

- 67 de meciuri la echipa naţională
- 2 goluri marcate
- A participat la un turneu final (CE 2008)

Ionuţ Lupescu

- 74 de meciuri la echipa naţională
- 6 goluri marcate
- A participat la 4 turnee finale (CM 1990, CM 1994, CE 1996, CE 2000)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite